דספלזיה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

09/01/2016 | 09:16 | מאת: יעלה

שלום בוקר טוב שמי יעלה ויש לנו ילד בן שנה שיש לו דיספלזיה לפני חודש הוא עבר ניתוח להוצאת המוקד אחרי שבועים שלא היו הפירכוסים הוא חזר לפרכס בצורה מוזרה רק בלילה זה קורה והם בכי מוזר יצא גם שהיה פירכוס הוא נתן צעקה ובכה . יש לציין שרק בשעות הלילה זה קורה תודה

שלום רב ללא שנכנס לעובי המקרה, חשוב להבין האם מדובר בהישנות של הפרכוסים המוכרים שהיו טרם הניתוח? או משהו חדש? חשוב לאפיין ב VEEG ולנסות לאזן תרופתית ואם לא מצליח( הישנות פרכוסים ו/או תופעות לוואי מהטיפול) וקיימת אפשרות, לעתים אף ניתוח חוזר במידה וניתן.

מנהל פורום אפילפסיה בילדים