החלפת פרימידון

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

05/11/2012 | 09:01 | מאת: מיכל ארצי

שלום דר' היימן. בני כבן 17 בעל אפילפסיה קשה ביותר שאוזנה רק ע"י שימוש בפרימידון+הידנטואין. אני רוצה לדעת האם התרופה סטריפטנול יכולה להחליף את הברביטורטיים. הבנתי שיש מכנה משותף בין התרופות. הסיבה שאני רוצה לעשות את השינוי היא ההשפעה הקוגניטיבית המזיקה של הברביטורטיים. המון תודה מיכל

למיכל שלום רב ישנם היום תרופולת חדשות בעלות יעילות טובה , עם פרופיל תופעות לוואי ידידותי יותר . חשוב לדעת מאיזה אפילפביה סובל הבן שלך , מה הבירור שעבר ? סטיריפנטול הינה תרופה המאושרת לטפול בתסמונת ספציפית ( תסמונת דרווט ) , לא הוכחה כיעילה במיוחד בסוגי אפילפסיה אחרים. בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים