בעיות זיכרון חמורה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

26/12/2015 | 17:30 | מאת: רון

שלום ,אני בן 30 אני נוטל טיגרטול 200 מג פעמים ביום עקב אפילפסיה , יש לי בעיות זיכרון חמורה -ושאני מדבר על זיכרון זה אומר שיוכלים לספר לי משהו ובעוד 2דק אני ישכח חלק נרחב ממה שאמרו לי- או משהו שאני אמור לעשות אני שוכח אני פשוט לא יודע מה כבר לעשות אני מתוסכל מאוד זה פוגע בי בהתנהלות היום יומית בעבודה ועוד

שלןפ רב זהו פורום לאפילפסיה בילדים אבל... ממליץ ללכת לאבחון נוירופסיכולוגי שיבדוק את התפקוד שלך במספר תחומים , כולל למחידה, זיכרון וכו , תוך התייחסות לגורמים האפשריים הפוגמים בתפקוד שלך. בהצלחה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים