סוגי פרכוסים

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

19/12/2015 | 23:41 | מאת: לירן

שלום רב, לבתי בת חמש cp קל ומזה כמה חודשים מטופלת עקב פירכוסים מוקדיים, אך עדיין לא מאוזנת. הפירכוסים באו לידי ביטוי בבהייה של שניות וככל היותר דקה שתיים. האם מצב זה יכול להחמיר ופירכוסים יכולים לשנות את צורתם? והאם לילדי cp סיכויים להחלמה ממחלת האפילפסיה?

שלום רב יש סיכוי כי האפילפסיה תחלוף . ( אם כי סיכוי נמוך יותר ביחס לילד/ה עם אפילפסיה ללא גורמי סיכון ) . המטרה של הטיפול היא... ללא פרכוסים , ללא תוטפעות לוואי מהטיפול ומכסימום איכות חיים.. בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים