טעם רע בפה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

09/11/2015 | 21:10 | מאת: קרן

שלום רב. ביתי בת 7.5 מטופלת בדפלפט 8cc, פעמיים ביום לאחר שלושה אירועי התקפי אפילפסיה. כאשר ההתקף האחרון היה ב- 3.2015. ביומיים האחרונים היא מתלוננת על טעם מוזר בפה ותחושת בחילות. האם הנ"ל מבטא סוג של התקף אפילפטי? האם יש מה לעשות בנידון? האם כדאי להתייעץ בעניין העלאת מינון התרופה? תודה מראש.

שלום רב קרוב לוודאי שלא.... ממליץ לבצע EEG בחסך שינה ולבצע רמת דפלפט בשפל ואנזמי כבד.. במידה ותלונות אלו היוו חלק מקדים לפרכוסים שעברה, אז יתכן וקשר , אך.... קרוב לודואי שלא קשור בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים