דפלפט

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

27/06/2015 | 22:56 | מאת: ע

שלום בתי בת 11 אם התקפי אפילפסיה מרובים במשך היום - התקפים ללא איבוד הכרה רק התכווצויות מאיזור הישבן ומטה - מטופלת בדפלפט כדורים כבר קרוב לחודש ובינתיים אין שינוי במצבה השבת הזאת הרגשתי שההתכווציות הולכות ומתרבות אצלה. היא גם התחילה להקיא אחת לשבוע גם שבת קודמת וגם השבת הזאת ההתכוצויות מחלישות אותה והיא כבר רוב הזמן בבית ולא נפגשת עם חברים. מתי הדפלפט אמור להשפיע והאם כדאי להמשיך איתו?

שלום רב חשוב לעבור הערכה כוללנית ולהבין מדוע אינה ח מגיבה בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים