אפלפסיה לילד

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

02/06/2015 | 20:17 | מאת: מיכל ועקנין

לגבי ילד שעולה לכיתה א הוא כבר עם תרופה דפלפט כבר כמה חודשים זה לא עוזר מבחינת לימודית הוא צריך רטלין האם אפשר לתת שלוקחים תרופ נורולוגית דטלפט תודה אשמח לתשובה

שלום רב המטרה של טיפול בילד/ה עם אפילפסיה היא לאפשר מיצוי הפוטנציאל בכל התחומים , לימודים, בתחום החסרתי -רגשי. לכן, ויש הרבה עבודות על כך, אין כל מניעה לתת גם ריטלין, לאחר שברור כי " בעית הקשב" אינה משנית לתרופה מסויימת או לבעיה אחרת היכולה להתנהג כמו הפרעת קשב. היה ואין תופעות לוואי על דפלפט (שינוי התנהגותי תפקודי של הילד חאחר התחלת הטיפול) , קרוב לוודאי שדפלפט אינה גורמת לקשיי הקשב. בהצלחה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים