הרטבות לילה - האם יכול להיות קשור לאפילפסיה?

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

20/10/2014 | 12:50 | מאת: אלה ט

בני בן 12.5 מרטיב בלילה. עברנו את כל הטיפולים קונבנציונאליים - מנירין , סדין מצפצף וכו'.גם טיפולים של רפואה משלימה כמו דיקור סיני , הומאופטיה וכו.שום דבר לא עזר וכל הבדיקות של מערכת השתן תקינות. הוא יושן מאוד מאוד עמוק.באינטרנט ראיתי כתבה שיכול להיות ומדובר על סוג מסויים של אפילפסיה.אין לבני פירקוסים או סימנים אחרים של אפילפסיה.הייתה לבני תקופה שהייה מרטיב גם ביום כי לא הייה מרגיש... כרגע זה לא קורה. שאלה - למי לפנות לבדיקות אם בכלל?ניורולוג ילדים רגיל או נדרש לגשת למומחה אפילפסיה? תודה

שלום רב היה ומדובר בתלונה מבודדת ללא כל מאפיינים נוספים , הסיכוי כי מדובר באפילפסיה מאוד מאוד נמוך. בברקכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים