פרכוסים והקאות

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

16/10/2014 | 19:01 | מאת: בר

שלום , בימים האחרונים חווינו פרכוסים והקאות ילדה בת 6 זאת למעשה הפעם הראשונה ,עדיין בהלם מהאירוע נגמר ביום אשפוז ביוספטל ולאחריו חזרנו למרכז בבהילות צלצלנו לקבוע תור ולמרבה הפלא התורים לעוד 4 חודשים האם מצב שמתואר לא מחייב לראות נוירולוג דחוף ? האם אירוע זה מסוכן או לא ? איך מתנהלים עד התור ?

שלום רב ישנם פרכוסים היכולים להות מלווים בהקאות. חשוב להיבדק על ידי רופא הילדים, לבצע בדיקות דם מתאימות ( ספירת דם, מלחים בדם, אנזימי כבד ) ולקבל הפנייה לבדיקת EEG . לרוב לא מתחילים טיפול לאחר אירוע ראשון , וחושב להבין היטב את הנסיבות של האירוע אותו אתה מציין בעטיו אושפזתם ביוספטל. בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים