דחוף

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

19/09/2014 | 20:24 | מאת: אורית לוי

אני בת 40 וסובלת כבר כמה שנים מפירכוסים. בבדיקת e.e.g התשובה יוצאת תמיד שלילית. דהיינו תקינה. אינני סובלת מאפילפסיה לפי מיטב ידיעתי. בהתקף האחרון שהיה לי לפני כחודש אושפזתי חודשיים ימים בטיפול נמרץ מונשמת כולל פתח בצוואר. בבדיקה שעשו לי בטיפול נמרץ נמצאו גלי תטא איטיים , עווית/התקף centro-temporali שמאלי אולי התכוונו לאזור רקתי מרכזי שמאלי??? ועוד היה רשום שם quottendenti alla diffusione controlateralequot משהו כמו נוטה להתפשט לצד חיצוני נגדי?? כרגע נתנו לי דפאקין 700x2 ביום שהוחלף ב kepra שלוש פעמים ביום. מה פשר תוצאת הבדיקה? האם יש לי אפילפסיה או לא? ומדוע בכל הפעמים הקודמות ה eeg היה תקין? בנוסף נתנו לי סרוסט 25 מquotג פעמיים ביום למה?

שלום רב זהו פורום לילדים . אין לי תשובה ספציפית לענות לך . האבחנה של אפילפסה יכולה להיות מאוד מורכבת . במידה ויש ספק באבחנה, כדאי לפהנות אותך למרכז לאפילפסיה במסוגרים( איכילוב, תל השומר , רמב"ם, אסף הרופא, הדסה וכו) , להצע EEG תחת וידאו , במידת הצורך להפחית תרופות ולתפוס " פרכוס אופייני " שלך . בדיקה זו חשובה ביותר במידה וקיים ספק אצל הנוירולוג/ית המטפל/ת שלך לגבי האבחנה. בברכה ד"ר הימן בהצלחה.

מנהל פורום אפילפסיה בילדים