תופעות לוואי של פריזולין

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

14/06/2014 | 23:32 | מאת: רפי

שלום רב! ברצוני לשאול 3 שאלות: 1.מהן תופעות הלוואי של פריזולין? 2. האם הן אמורות לחלוף בהמשך? 3. במידה ולא, האם יש תרופה מקבילה לתרופה זאת ? לבני זאת הייתה התרופה היחידה שהוכיחה את יעילותה במניעת פרכוסים. בברכה ותודה

שלום רב פאיזולין היא תרופה ותיקה מאוד, ניזרת של פנוברביטל . אני באופן אישי ממעט את השימוש בתרופות אלו בשל העובדה כי ישנן היום תרופות חדשות יותר עם פרופיל תופעות לוואי נוחות יותר. מצד שני, אם באמת מיציתם את כל האפשוריות..אזי , חשוב למנוע את הפרכוסים והשימוש בתרקופה בהחלט ראוי. בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים