התקף אפילפסיה בלידה של בני

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

10/06/2014 | 12:52 | מאת: רון

שאלה- אני בת 44 חולת אפילפסיה כ 30 שנה מאוזנת קרוב ל- 10. בלידת בני הבכור קיבלתי התקף אפילפטי. בשנה האחרונה לבני היו כ 4 מקרים (בשינה) לקראת שעות הבוקר , שלא היו התקף אפליפסי מוצהר של פרכוס אך יחד עם זאת חרחורים של 2-3 דקות ולאחר מכן הקאה, ללא התכווצויות. אנחנו בתהליך של בדיקות . האם נראה לך שהרקע שלי ובעיקר המקרה של הלידה קשור ?

שלום רב יתכן ומדובר בהתקפף אפילפטי . יש לבצע EEG בחסך שינה ולוודא שמושגת שינה . לא חושב שקשור ללידה בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים