טיפולים נוספים

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

01/06/2014 | 21:03 | מאת: משה אלפסי

שלום ד"ר הימן אנחנו לא גרים בארץ ובני עבר הרבה אישפוזים ובהם עשו לו גם וידאו EEG וגם כמה וכמה MRI שלא הראה שום סיבה פיזית לאפילפסיה. הייתי רוצה לדעת אם יש טיפולים אחרים שלא ניסינו עדיין (אנחנו ניסינו טיפולים תרופתיים בלבד) תודה מראש

שלום רב היה ובאמת אין אפשרות לניתוח ( מחלה מוקדית) , ונוסו התרופות הנכונות , יש מקום לבדוק אפשרות של טיפול באמצעות קוצב וגאלי ו דיאטה קטוגנית. במידה וקיימת אפשרות, מציע לכם להגיע ולעבור הערכה מחודשת. בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים