mri

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

15/01/2014 | 13:30 | מאת: חני

לבן שלי יש אפילפסיה, היא מטופלת בהתחלה בטגרטול ועכשיו בלמטרויגין אבל עדיין לעיתים יש לה פרכוסים, הנוירולוג אמר שאם יהיה עוד פרכוס אחד יעשו לה mri, רציתי לשאול מה הסיבה שעושים mri לילדים עם אפילפסיה? מה רוצים לבדוק?

שלופ רב אפילפסיה אינה מחלה אחת אלא סמפטום ( נטייה של המוח לייצר פעילות חשמלית לא תקינה הוגרמת לביטוי קליני) . מטייה זו יעולה להיגרם מסיבהות שונות , בינהן , הפרעה במבנה המוח. אין מה לחשוש מכך אך בהחלט יש מקום לבצע את הבדיקה ובפרוטוקול אפילפסיה בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים