שלום

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

10/01/2014 | 10:47 | מאת: נאווה

לבת שלי בת תשע וחצי יש אפילפסיה מסוג קומפלקס פרטיאל והיא לוקחת למוטריגין 200 ביום. עכשיו המורה אומרת שיש לה חשש להפרעת קשב אז קבעתי לה תור לנוירולוג אבל חברה אמרה לי שאם היא תצטרך ריטלין זה יהיה ממש בעיתי כי ריטלין ותרופה לאפילפסיה לא הולך ביחד.האם זה נכון??? ומה עושים במקרה כזה???

שלופ רב המטרה לסייע לילד להצליח ולא רק למנוע פרכוס. מציע לשקול לבצע אבחון נוירופסיכולוגי אשר בודק את כלל התפקוד של הילדה סביב למידה וכן את התפקוד הרגשי ומסייע בהגדרת הבעיות/נקודת חוזק ומציע דרכים לקדם/לטפח במידה ויהיה צורך בטיפול תרופתי כגון ריטלין לא צריכה להיות כל בעיה. בברכה ד"ר הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים