אפילפסיה רולנדית גורמי סיכון

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

07/10/2020 | 18:59 | מאת: שואלת

שלום רב,בת 32 בעברי אפילפסית ילדות מגיל 10-13 לערך מאז תחושות הפחד שהמחלה יכולה להתפרץ שוב לא עוזבת אותי האם יש בכך הגיון?? האם ישנם דברים שאסורים לי כגון סגריות ואלכוהול יכולים להוות טריגר?האם אני נמצאת יותר בקבוצת סיכון למחלה?

שלום רב הסיכון להישנות של אפילפסיה רולנדית נמוך ביותר ולכן , את יכולה להיות רגועה ולנהל חיים רגילים , כמובן כרופא עלי להמליץ ללא סיגריות , שתייה חריפה במידה בהצלחה ושנה טובה ובריאה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים