האם מותר לילד עם אפילפסיה להסתובב בקרוסלה?

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

29/06/2020 | 14:41 | מאת: אפרת

האם סיבובים בקרוסלה מותרים או אסורים לילדים חולי אפילפסיה? יש שמועה שאם מישהו חולה אפילפסיה אז אסור לו לעלות על קרוסלה כי היא עלולה לגרום להתקף. האם הסחרחורת או הנסטגמוס שעלול להגיע בעקבותיה עלולים לגרום להתקף?

שלום רב המטרה בטיפול באפילפסיה לאפשר לילד/ילדה לעשות כל מה שילד רגיל עושה כמובן תוך הפעלת שיקול דעת. יתכן ויש כאלו שקרוסלה לא עושה להם טוב , אך אין זה אומר שזה לא טוב לכולם . כל דבר לגופו של עיניין בברכה ד"ר הימן אלי

01/07/2020 | 11:50 | מאת: אפרת

אבל אם ילד נהנה מהסיבובים - האם הסיבובים עלולים לעורר התקף או שאין קשר?

מנהל פורום אפילפסיה בילדים