שאלה לגבי תוצאות EEG

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

09/06/2020 | 10:08 | מאת: שפרה

שלום רב, בתי בת 10, הופנתה לבדיקת EEG בעקבות אבחנה גנטית של תסמונת קאבוקי (כאשר ידוע כי עלולים להיות פרכוסים בתסמונת זו) בסיכום הבדיקה נכתב כי קיים תרשים פתולוגי עקב מוקדים אפילפטיים פרונטוצנטראלים דו צדיים בלתי תלויים בתדירות נמוכה. יש לי תור לנוירולוגית, אולם הוא רק בעוד 3 חודשים. האם הממצאים מצריכים תור דחוף יותר? (אולי ללכת באופן פרטי) תודה רבה!

שלום רב מימצאי ה EEG לכשעצמם אינם מעלים את הדחיפות . במידה והיו אירועים חשודים לפרכוס שבגללם בוצעה הבדיקה , אז יש מקום להקדים את התור בברכה ד"ר אלי הימן

11/06/2020 | 11:02 | מאת: שפרה

תודה רבה!

שלום רב בדיקת EEG לכשעצמה לא צריכה לגרום לבהלה. במידה ובדיקת ה EEG נעשתה בגלל חשד לפרכוסים, חשוב ליידע את הנוירולוג/ית המפנים . בברכה ד"ר הימן אלי

מנהל פורום אפילפסיה בילדים