חיסון נגד שפעת לילדה עם אפילפסיה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

28/12/2019 | 20:28 | מאת: עדי

שלום רציתי להתייעץ לגבי חיסון נגד שפעת לילדה בת 6 עם אפילפסיה גנטית מגיל שנה מאז שעשתה חיסון בגיל שנה אני מפחדת לחסן אותה כי מהחסיון הזה היה לה 40 מעלות חום וככה פרצה האפילפסיה.ומאז הפירכוסים שלה הגיעו עם חום גבוה.כרגע היא מאוזנת עם תרופות. המערכת החיסונית שלה חלשה. רוצה לדעת אם החיסון יכול להביא איתו חום גבוה ומה היתרונות והחסרונות תודה

שלום רב בכל החלטה רפואית יש לשקול את התועלת מול הסיכון . מנקודת מבטי, התועלת בחיסון גבוהה מהסיכון במיוחד לילדים בסיכון באופן ספציפי, עלייך להתייעץ עם רופא/ת הילדים שלך . מנקודת מבטי כמומחה באפילפסיה גם בילדים עם אפילפסיה המוחמרת במחלות חום , אני חושב שהתועלת מחיסון עולה משמעותית על הסיכון . בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים