אפליפסיה פרכוס ימיני ובדיקת הדמייה של המוח ?.

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

08/08/2019 | 20:52 | מאת: תמר

עשן לי בדיקת eegחשד לאירועים אפליפטים. בבדיקה ראו פרכוס אפליפטי צד ימין של המוח. עשו לי mriמוח מודגמת מערכת חדרים ציסטרונות וחריצים תקינה מצב לאחר כריתת מנגיומיה תקינה ללא שינוי אין עדות לאוטם דימום או תהליך תופס מקום מעבר קרניו צרביקלי תקין אותות זרימה תקינים מכלי הדם הגדולים עיבוי רירית קל בסינוסים פארא נוזלים. האם יכול להיות שלא קראו נכון את ההדמיה אם ראו מקור חדש בצד ימין פרכוס ? האם כדי להיות שקטה כדאי להראות את הדיסק לנורוכירוג ? תודה והמשך ערב שקט ונעים

שלום רב זהו פורום לילדים אבל... מציע לך לשבת עם הנוירולוג/ית המטפלת, לעשות סדר בבדיקות שביצעת, המשמעות שלהן . בהצלחה ד"ר הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים