Eeg בשינה ממש מודאגת

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

04/07/2019 | 21:52 | מאת: טלי

בתי כבר כשנה עם אפילפסיה מסוג eses בEeg האחרון התווספו עוד פעילויות ממש מודאגת פעילות של גלי תטא ודלתא מעורבת עם פעילות מאוד תכופה וכמעט קבועה של זיז וגל איטי ולעיתים רב זיז וגל איטי ו לסירוגין פעילות גל חד וגל איטי עם היפוך פאזה בF3 Fp1 בנוסף דיסריתמיה קלה באק״ג ממש מודאגת מה זה אומר??

שלום רב EEG לבד ללא הבנה מעמיקה על הרקע של הילדה, סוג באפילפסיה שיש לה, לא יכול לומר הרבה. לצערי ,לא יכול לתת מענה דרך האינטרנט. בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים