אבי מקבל התקפי דמי אפילפסיה - בבדיקות שעבר לא נמצא אפילפטי

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

09/06/2019 | 15:47 | מאת: רון

שלום רב. אבי חווה התרפים מדמים אפילפסיה כבר תקופה מאוד ארוכה של כמה שנים. הסיפור מאוד ארוך ומורכב ולאחרונה אבי איבד את אישתו, אימי, ובעצם נותר לבדו. בשל כך הוא עבר לגור בדיור מוגן ובסביבה מאוד עוזרת ותומכת. יחד עם זאת, חרף עובדה זו וחרף העובדה שהוא החל לפני כשלושה חודשים טיפול בתרופה חדשה שמאוד סייעה לו לתקופה, אך כעת הוא שוב פעם מקבל התקפים בתדירות גבוהה. אני יודע שפורום זה הינו לנוירולוגיית ילדים אך עקב המצוקה בה אני ובני משפחתי שרויים ועקב אובדן עצות אני מנסה לפנות לכל כיוון אפשרי בתקווה ואזכה להכוונה טובה למי עליי לפנות על מנת לקדם טיפול טוב ויעיל בבעיותיו. תודה מראש על היחס והסיוע

שלום רב זהו פורום לאפילפסיה בילדים . מציע בשלב ראשון לפנות לנוירולוג/ית מבוגרים עם התמחות באפילפסיה כנקודת התחלה. בהצלחה

מנהל פורום אפילפסיה בילדים