כניסה למים באפילפסיה רולנדית

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

12/05/2019 | 20:13 | מאת: אמא

שלום וברכה, כל 4 הפרכוסים שהיו לבני קרו בהרדמות והוא מטופל באוספולוט, האם זה לא מוריד את הסיכויים שיפרכס ביום בדיוק כשהוא בבריכה לסיכוי ממש אפסי? האם זה לא סיכון שהגיוני לקחת (כמו שאנו נוסעים בכביש על אף הסיכוי לתאונה חלילה) כדי לא להגביל את הילד לשחק עם חבריו בבריכה ? (ביחוד שכמובן יש מציל והילד בעיקר משחק עם חברים ולא שטחה לבד)

שלום רב מדובר בסוגיה רגישה ..... רפואה היא לא 100% , ישנם ילדים עם אפילפסיה שפירה היכולים לפרכס גם ביום למרות שפרכסו עד כה רק בלילה וגן מטופלים. לכן , אין כל אפשרות לקחת סיכון וחשוב להשגיח על הילד ( לא למנוע מימנו בריכה ולא למנוע מימנו לשחק עם חבריו ) בהצלחה וקיץ מהנה ובטוח ד"ר הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים