חוסר שינה ואפילפסיה רולנדית

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

29/04/2019 | 14:50 | מאת: אמא

שלום, בננו בן ה9 כחודש על אוספולוט ומאז ב"ה לא היו פרכוסים נוספים. האם אנו צריכים להקפיד באדיקות על שעות השינה או שאפשר במקרים חריגים שישן פחות? אני מבינה שלמרות התרופה יש סיכוי שיפרכס אבל אולי במקרה שיש אירוע שמשמעותי בשבילו להיות בו עד מאוחר שווה לקחת את הסיכון? האם יש נזק בחוסר שינה מלבד הסיכון לפרכוס? תודה!!

שלום רב כמו בכל דבר בחיים צריך להתסכל על התמונה הכוללת ולפעול בצורה הגיונית שתאפשר איכות חיים לכולם. חשוב שעות שינה אבל גם חשוב לאפשר לילד/ה לקחת חלק בפעלויות המשפחה, בפעילויות החברתיות וכו ... גם אם יוצא שלעתים הולכים לישון קצת יותר מאוחר בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים