פרכוס בזמן עירנות pnes

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

27/04/2019 | 20:05 | מאת: תמר

עשיתי בדיקת eeg וידיאיו ראן שתי התקפים בלילה התקפים אפליפטים בבוקר מתוך עירנות pnes איך מטפלים בpnes תודה ושבוע טוב

שלום רב חשוב לבהבדיל בין תופעות קליניות שהינן הביטוי של אפילפסיה לבין התנהגויות שאינן. בתופעות שאינן ביטוי של אפילפסיה , הטיפול אינו טי]ול אנטי אפילפטי אלא טיפול פסיכולוגי ממוקד שנעשה לאחר אבחון וזאת כדי להבין את הרקע הרגשי/נפשי המביא להתפתחות של פרכוסים שאינם אפילפטים בהצלחה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים