שאלה בקשר לאפילפסיה והרגשה חדשה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

08/03/2019 | 11:49 | מאת: שירלי

שלום רב הנה סובלת מאפילפסיה כבר שנים לא היה התקף שאז היה בצורת התעלפות. מקבלת 100 מ"ג למיקיטל ובבדיקות דם הראה שהלמיקטל נמוך בדם ולא טוב כמעט חצי מהפעם הקודמת שלקחתי. לאחרונה התחילו לי גם כאבי ראש שהרבה גם לא במקום כמו כאב ראש כמו במיגרנה גם בחלק אחורי וקדמי , סחרחורות וחולשה אחרי שעושה פעילות אם טיפה מעמץ צריכה לשבת ולאנאופייני , גם לפעמים טדטוש , גם הרבה פעמים כמו אורות / תחושה של דברים עפים וזה יותר בחדר קטן שיש תאורה וגם בערב ששוכבת והדלקתי את מנורה ליד המיטה ממש רואה עפים הרבה ולאחרונה גם הרגשת נימול ואף סוג של חום באיזור ברגל שקורה בערך פעם מקסימום פעמיים האל לכל התופעות האלה יכול להיות קשר לאפילפסיה שהחמיר בינתיחם שלחו אותי גם לבדיקת eeg שלאחריה נחליט אם הבעיה משם אבל זה הגיוני שהתופעות מאפליפסיה ושאלה של זמן עד ששוב יקרה לי משהוא שקשור לזה ?

שלום רב זהו פורום לאפילפסיה בילדים . מציע לפנות לנוירולוג/ית המטפל/ת בברכה ד"ר הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים