מודאג לגבי הmri של ביתי (חולת אפילפסיה)

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

25/02/2019 | 13:49 | מאת: אייל

לא ארשום את כל מה שהיה כתוב.. רק שני דברים שאני רוצה לדעת האם להיות מודאג לגביהם עבור ביתי שהיא חולת אפילפסיה: מודגמת ציסטה פיניאלית בגודל 8 מ"מ עם מחיצה והאדרת דופנית. מודגמת בליטה לא סימטרית של חדרי המוח הלטרליים. חדר לטרלי שמאלי ברוחב כ15 מ"מ, חדר לטרלי ימני ברוחב 11 מ"מ. החריצים והציסטות ללא סטיות. אין ממצא מוחי מוקדי ואין האדרה פתולגית. ללא הפרעה במיאלנציה או בדיפוזיה. ללא ממצא מיוחד מעבר קרניו צרוויקלי. מודגמת הגדלת אדנואידים עם היצרות מעבר אויר בנזופרינקס.

שלום רב מדובר במימצאים לא ספציפיים , לגבי הציסטה הפינאלית, קרוב לוודאי מימצא חסר משמעות , לבדוק את הצורך בייעוץ נוירוכירורגי מול הנוירולג/ית המטפלת בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים