קפרה כמניעה לאחר תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

25/10/2018 | 13:51 | מאת: דניאל

הבת שלי בת 11 שבועות, לאחר פגיעת ראש בתאונה עם 2 דימומים סאב דורלים פרנכימטים. נתנו קפרה כמניעה כ-0.5ml פעמיים ביום. מאז ישנונית בטירוף, הרופא טוען שהישנוניות היא מהתרופה. המליץ להפסיק את התרופה. האם ייתכן?

שלום רב במידה ולא היו פרכוסים ובדיקת ה EEG אינה מדגימה פעילות אפילפטיפורמית, אין הכרח לתת טיפול מונע וניתן להערכתי להפסיק את הטיפול תוך השגחה ומעקב . אין זו המלצה רפואית אלא גישה כללית שלי . עלייך להתייעץ עם הנוירולוג/ית המטפת . בהצלחה ד"ר הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים