מניעה מיציאה לגדנע עקב מחלתי

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

30/08/2018 | 11:14 | מאת: נועם

מחרתיים אני אמור לצאת לגדנע והיום בבוקר קיבלתי הודעה מן המחנכת שלי כי היציאה שלי לגדנע לא אושרה. שלחתי למחנכת אישור רפואי וכל מה שצריך, ולמרות זאת הצבא לא נותן לי אישור להשתתף. אני חולה אפילפסיה כבר 10 שנים, בלי התקף כבר שנה ושמונה חודשים ומאוזן תרופתית. האם יש סיבה מוצדקת?

שלום רב מנקודת מבטי המקצועית והאישית אתה יכול לצאת כמו כל אחד אחר במסגרת פעילות של בית הספר . אתה כמו כל ילד אחר הסובל ממחלה כרונית, כגון סכרת, אסטמה, אתה מאוזן , ואין כל מניעה לקחת חלק בפעילויות אלו. בהצלחה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים