טיפול באבסנס של הילדות

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

24/07/2018 | 15:24 | מאת: אנה

הבן שלנו, בן ה5 מאובחן מזה כ8 חודשים באבסנס של הילדות... להפתעתנו גילינו שיש שתי גישות לגבי אופן מתן הטיפול התרופתי במחלה. יש גישה שאומרת שגם אם אנחנו לא רואים ניתוקים והאי אי גי יראה שיש, יש צורך בשינוי הטיפול התרופתי (הגדלת מינון או תוספת תרופה) ויש גישה שנאמרה לנו ביעוץ פרטי שמה שקובע זה הקליניקה בלבד. ושבמידה ואנו לא רואים ניתוקים לא נוגעים בתרופות, כי זה אומר שהתרופה מאזנת או שהניתוקים קצרים מ3 שניות. מבלבל מאוד... תודה מראש על ההתייחסות.

שלום רב מנקודת מבטי, חשוב במקביל לכך שאין רואים ניתוקים קליניים לוודא כי אין התפרקויות ממושכות בתרשים ה EEG , במידה וכן , אני מטפל. במידה והתפרקויות קצרות, ואין ניתוקים הנראים לעין , אין צורך לשנות מינון . בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים