Phenobarbital בסירופ

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

21/06/2017 | 19:11 | מאת: נעם

שלום, השבוע בננו בן הארבעה חודשים נצפה בבית ומאוחר יותר בבית החולים מפרכס. כעת על פנוברביטל בבית החולים, היה באשפוז לצורך בירור. מסתבר שבקופת חולים מכבי לוקח כמה ימים לרקוח את התרופה, ובית החולים לא משחרר בלי אספקת סירופ. השאלה האם יש היכן להשיג בירפ כזה במיידי? כולל באופן פרטי יש כמובן מרשם רלוונטי

שלום רב לא רואה כל סיבה מדוע קופת החולים לא תצליח באופן מיידי וסביר להכין את התרופה. אם זו המציאות... ישנם בתי מרקחת פרטיים היכולים לעשות זאת. בהצלחה ד"ר אלי הימן מנהל המחלקה לנוירולוגית ילדים ואפילפסיה בילדים מרכז רפואי אסף הרופא.

מנהל פורום אפילפסיה בילדים