טיפול בתא לחץ לחולי אפילפסיה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

27/05/2017 | 10:49 | מאת: מיכל

מעוניינת לדעת אם תא הלחץ יכול לעזור קוגנטיבית לחולי אפילפסיה?

שלום רב אין ידע בנושא, קרי, מחקר מבוסס בילדים עם אפילפסיה. ננסה לקדם מחקר בנושא ונעדכן. בברכה ד"ר אלי הימן מנהל המחלקה לנוירולוגית ילדים מנהל השירות לאפילפסיה בילדים מרכז רפואי אסף הרופא

28/05/2017 | 12:26 | מאת: מיכל

תודה רבה על המענה. נשמח מאוד אם יהיה מחקר בנושא

15/01/2018 | 12:44 | מאת: אפרת

האם ישנו ניסיון המראה על שיפור לחולי אפילפסיה לאחר טיפול בתא לחץ?

שלום רב אפילפסיה הינה מחלה מאוד הטרוגנית, קרי , קיימות סיבות רבות הגורמות לאפילפסיה, יש שוני רב ממטופל למטופל וכו' עד שלא יהיה מחקר מבוקר על טיפול בתא לחץ באפילפסיה לא נתן לענות על שאלה זו . בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים