בן 2 וחצי בעבר 3 פרכוסי חום נמצא במעון מושלב מקבל פיזיו וריפוי בדיבור

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

29/03/2017 | 17:15 | מאת: גבי

שלום דר' אלי יש לי שאלה הילד ביצע את הבדיקה ואלו התוצאות. "תרשים שינה פרמקולוגית מראה פעילות פוליריטמית עם כישורי שינה "( מונטג' 4 M4) לעיתים נדירות מאד נרשמו גלים חדים הפוכי פזה באיזור האוקסיפיטלי משמאל שהם ברורים האם יש סיבה לדאגה..? הילד במעון משולב עבר 3 פירכוסי חום בן שנתיים וחצי במעון משולב מקבל טיפולי בדיבור ופזיו תודה רבה אם אפשר שובות בפלא אשמח מאוד תודה רבה

שלום רב לא חושב שיש מקום לדאגה . 3 מכל 100 אנשים שיעברו EEG יגלו אצלהם הפרעה חשמלית דומה חסרת כל משמעות. להמשיך במעקב ההתפתחותי . חג שמח ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים