לספר לילד?

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

05/08/2013 | 20:20 | מאת: דליה

אני תוהה אם לספר לבת שלי שיש לה אפילפסיה כרגע אנחנו משתמשים במונח פרכוס, היא בת 8, האם זה הכרחי?

שלום רב כל תרופה אנטי אפילפטית יכולה באופן פרדוכסלי לגרום להחמרה של פרכוסים , לכן זה יתכן . ישנה שכיחות גבוהה יותר של פרכוסים בילדים עם NF 1 ביחס לאוכלוסיה הרגילה. הסיבה לפרכוסים אינה משנית לגידול . בברכה ד"ר הימו

שלום רב ני מתייחס למחלת האפילפסיה כמו אל כל מחלה אחרת , לדוגמא , אסטמה ומסביר לילד בהתאם לגילו, בצורה פשוטה. בברכה ד"ר הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים