מאוד עצובה ולחוצה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

05/08/2013 | 13:28 | מאת: שרה

הבת שלי בת 9 יש לה נוירופיברומטוזיס, לפני שנה וחצי פירכסה לקחתי אותי לביח והצוות של מרפאת nf אמר לי לעשות מחmri, עשינו ויצא תקין. שנה שלימה לא היה לה םרכוס ואז היה לה שוב, הרופא אמר שבגלל שעבר שנה נחכה אם יהיה פרכוס שלישי, ואכן היה ובגלל זה התחלנו טיפול תרופתי, אך מאז שהיא לוקחת למוגין יש יותר פרכוסים ולכן הרופא אמר שנחליף תרופה. רציתי לשאול אותך האם נתקלת בכזו תופעה? שהיא היתה בלי תרופות בקושי היה לה פרכוסים ודווקא עכשיו כשהיא מטופלת יש יותר ואני מאוד מפחדת שאולי חס וחלילה יש לה גידול והפרכוסים זה ממנו אבל הרופא אומר שעשינו mri לפני שנה וחצי והיה תקין ואני חושבת ששנה וחצי זה המוון זמן וצריך לעשות שוה, מה אתה חושב?

שלום רב כל תרופה אנטי אפילפטית יכולה באופן פרדוכסלי לגרום להחמרה של פרכוסים , לכן זה יתכן . ישנה שכיחות גבוהה יותר של פרכוסים בילדים עם NF 1 ביחס לאוכלוסיה הרגילה. הסיבה לפרכוסים אינה משנית לגידול . בברכה ד"ר הימו

מנהל פורום אפילפסיה בילדים