מילוי עצמות לחיים

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

22/07/2016 | 08:21 | מאת: מורן

שלום ד"ר, אני בת 32, חושבת לעשות מילוי ועיצוב עצמות לחיים. בהתלבטות שלי היא בגלל שהעור שלי מוגדר כיחסית רגיש. ובאיזור הלחיים יש קצת נטייה לאדמומיות/קופרוז נימי דם, ונקבוביות מורחבות.. מה דעתך? האם במקרה כזה אפשר עדיין לעשות מילוי או שעדיף להימנע??

היי מורן. הדאגה שלך מובנת. באופן עקרוני אין בעיה להזריק לעור עם נימים או רוזצאה. ההזרקה עצמה ללחיים עמוקה ולפעמים הבעיה היא בכלי הדם שנמצאים בעומק. גם אם יש שיטפי דם הוא עובר תוך מספר ימים. ניתן להזריק ללחיים עם קנולה ואז יש נקודה חדירה בודדת בכל צד ומזריקים לאורך הקנולה. זה מפחית משמעותית את הסיכוי לדימום. אני ממליץ לך להגיע ליעוץ ובו הרופא יראה , יתכנן וימליץ לך על הטיפול המתאים לך ביותר.

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים