מספר שאלות לגבי רדיאס

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

07/04/2016 | 13:34 | מאת: גלי

שלום ד"ר, 1.האם ניתן למלא קו לסת ברדיאס לאחר מילוי קל בסטילאג' מדיום, או האם צריך לחכות תקופה עד שהחומר ייספג? (עשיתי מילוי בסטילאג' אבל אני לא רואה מספיק שיפור. הייתי רוצה למלא עוד את קו הלסת וכן את הלחיים). 2. האם רדיאס הוא חומר פחות עדין מחומצה הילארונית? קראתי שלעיתים נוצרים גושים בעקבות מילוי רדיאס. אני בת 42. אציין כי יש לי נפילה קטנה בלבד באזור הלסת. ובלחיים אני רוצה מעט נפח בלבד. אודה לך על תשובה מפורטת ככל שניתן. יום מצוין ותודה.

היי גלי רדיאס הוא חומר מילוי על בסיס נגזרת של סידן ובשונה מחומצות היאלורוניות רגילות לא ניתן להמיסו. הוא כן מתפנה בהדרגה מהגוף אבל אחד הסיבוכים היינו היווצרות הגושים. ברגע שהם נוצרים אין דרך להוציאם(פרט לניתוח) ואז צריך להמתין עד שהרדיאס יתפנה. הוא מצוין למילוי שקעים ,אף, קו לחי והלסת. הוא אסור לשפתיים וסביב העיניים. חשוב מאוד להגיע לרופא שמיומן בהזרקת רדיאס. לי אין מספיק ניסיון בכל מקרה

11/04/2016 | 10:29 | מאת: גלי

1. האם חומצה הילארונית כמו סטילאג' פחות יעילה לעיצוב לחיים וקו לסת? 2.האם בחומצה הילארונית יש פחות סיכון להיווצרות גושים? כלומר לעצם ההיווצרות, מעבר לשאלה אם ניתן לטפל בכך לאחר ההזרקה. שוב תודה רבה לך על התייחסותך המקצועית, מעריכה זאת!

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים