שפתיים

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

03/10/2015 | 01:47 | מאת: לירז

שלום דר,לפני מספר שנים הוזרק לי סיליקון לשפתיים ונאלצתי לעשות גם כמה המסות בגלל הגושים ושפע עבה מידיי אבל לאחר ההמסה הסיליקון לא ירד אלא התפזר בשפתיים ויצר מראה של שפתיים רפויות רציתי לדעת אם בעזרת ניתוח אפשר לתקן את השפתיים ומה בדיוק הניתוח כולל? תודה

היי לירז לא מכיר משהוגם בין חברי הפלסטיקאים שמבצע ניתוחים כאלו. למיטב ידיעתי ברגע שטופלת עם סיליקון אפשר להמשיך רק עם סיליקון. יתכן והזרקה חוזרת של סיליקון בכמויות זעירות במספר פגישות ישפרו את מראה השפתיים. אני לא מבצע טיפולים בסיליקון אבל שווה להתייעץ עם משהו שכן מבצע.

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים