חוטים נספגים

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

16/01/2015 | 00:05 | מאת: יעל

האם חוטים נספגים בצידי פה לסת וסנטר עושים הרמה ומתיחה של אזור הפה ולחיים תחתונות והאם מעלימים חריצים בצידי הפה ולחיים. וכשרוצים לעשות מילוי בצידי האף, מה קודם למה. האם אפשר ביחד, או מתחילים במילוי או בחוטים, ולאחר כמה זמן. לגבי תופעות לוואי, מה הם לגבי החוטים. והאם אפשר לעשות ספורט אחרי הזרקת חוטים נספגים.

תשובה בסוף השאלה האם חוטים נספגים בצדי פה לסת וסנטר עושים הרמה ומתיחה של אזור הפה ולחיים תחתונות -לחוטים החלקים יש אפקט של מיצוק העור ושיפור מרקמו . השפעת החוטים היינה באזור ההזרקה בלבד והאם מעלימים חריצים בצדי הפה ולחיים-החוטים החלקים או הספירלים משפרים במידה מסוימת את השקעים בצדי האף והחוטים עם הקרסים ממש מותחים את האזור ומשטיחים את השקעים וכשרוצים לעשות מילוי בצדי האף, מה קודם למה. האם אפשר ביחד, או מתחילים במילוי או בחוטים, ולאחר כמה זמן-אני תמיד ממליץ על חומרי מילוי השפעתם משמעותית יותר . אני לא נוהג לבצע את שתי הפעולות באותו האזור ולדעתי זה לא רצוי לגבי תופעות לוואי, מה הם לגבי החוטים-בעקר שטפי דם ומעט אי נוחות בזמן ההזרקה. זיהומים נדירים יחסית אם שומרים על חיטוי וניקיון. והאם אפשר לעשות ספורט אחרי הזרקת חוטים נספגים-אחרי הזרקת חוטים חלקים כן חוטים עם קרסים רצוי להמתין מספר שבועות.

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים