RESTYLANE SKIN BOOSTER

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

26/06/2014 | 16:55 | מאת: ליטל

שלום ד"ר פרידמן אני בת 57 , שמעתי על הטיפול RESTYLANE SKIN BOOSTER ,אשמח לקבל עוד פרטים הבנתי שזה מרענן את העור וזה טיפול משמר טוב, תוכל לתת לי עוד פרטים על RESTYLANE SKIN BOOSTER ? תודה מראש, ליטל

היי ליטל .תחזוקת עור הפנים הינה מאוד חשובה ואפילו קריטית למניעת הזדקנות מואצת. בסדרה של 3 טיפולים בהפרש של חודש עם זריקת הרסטילן החומר לשכבת העור המתאימה ניתן לשפר משמעותית את איכות ומרקם העור, מראהו והזנתו. כמו כן מטפל בקמטוטים העדינים על פניו. המצב משול לפרח שכל זמן שדואגים להשקותו פורח אך ברגע שמפסיקים יקמול.

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים