קמטים מעל השפה העליונה - HELP

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

06/06/2014 | 19:17 | מאת: שלומית

אשמח לפיתרון אמיתי לטיפול בקמטים מעל השפה העליונה.ניסיתי הזרקת חומצה הילראית ,ניסיתי לייזר -הכל ללא הועיל. הקמטוטים מוסיפים לי מראה זקן וזה מתסכל.קראתי על הזרקת שומן עצמי, או אפשרות של הזרקת אייליסטייל והכל נשמע טוב אבל אני מבולבלת. ממש ממש מצפה לתשובה.

היי שלומית אכן אחת הבעיות היותר קשות לפתרון הינם הקמטוטים מעל השפה או קימתי העישון (למרות שזה לא בהכרח הגורם) בכדי לשפר את המראה אפשר להשתמש בחומצה היאלורונית עדינה בכדי לא לגרום לעיוות ונפיחות יתר. שומן עצמי במקום הזה בעיתי מאחר ויש צריך כמות גדולה יחסית של שומן . חלק נכבד מהשומן לא נקלט ולכן קשה לצפות את התוצאות הסופיות

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים