נמשים

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

22/12/2013 | 08:06 | מאת: תהילה

שלום, יש לי נמשים כהים בכל הפנים, עשיתי פילינג בינוני אצל עידן קליין, אני לא רואה תוצאה של הבהרה כמו שהובטח לי. מה יכול להבהיר את הנמשים? שאלה נוספת, הוא המליץ לי על אולטרהסאונד. האם זה צינורית שעושה כמו פעולת שאיבה?? איך זה אמור לעזור? עברתי טיפול אחד של אולטרסאונד.

24/12/2013 | 08:01 | מאת: ד"ר להבית אקרמן

הי, יש כל מיני סוגי פילינגים- תלוי בחומרים ותלוי מי מבצע. כמו כן מבחינת מכשירי אוטלרסאונד יש הרבה סוגים. אני לא מכירה את הרופא הזה ולא יודעת להגיד יותר מדי על סוג הטיפול שקיבלת. מבחינת הנמשים- יש שיטות יעילות מאד לשפר ולהעלים כתמים. יש צורך לקבוע ייעוץ למומחה בתחום. השיטות היעילות בעיני זה שילוב זה טכנולוגיות אור כמו לייזר, גלי רדיו ופילינג- תלי במצב ובסוג העור.

24/12/2013 | 08:08 | מאת: תהילה

דוקטור בוקר טוב, האם אני יכולה להגיע אלייך ליעוץ? בקשר לנמשים.. איך אני עושה את זה וכמה עולה לי פגישה? תודה רבה.

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים