בת 50רוצה מידע להבין

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

30/07/2013 | 12:04 | מאת: תודה מראש

משתמשת ברטויט 0.05 וגל הידרוקינון 4% להצערת העור תקופה ארוכה.בהשפעה טובה. מעוניינת לשלב חומצה לקטית או חומצת פירות. כי ממה שהבנתי מהמאמרים שהם חודרים עמוק יותר כלומר לדרמיס? ואז אם הבנתי נכון יש קליטה יותר טובה של החומרים כמו הרטויט וכו....? כמה אחוז להשתמש?

09/08/2013 | 15:25 | מאת: ד"ר להבית אקרמן

לי יש נסיון טוב בשילוב של רטביט והידרוקינון. גם חומצה גליקולית ואחרות בדומה לשילוב הנל עושים פילינג עדים לעור. לא נראה לי שיש סיבה להחליף אותם באחרים אלא אם כן אין תגובה. בכל מקרה יש להתאים את הריכוז והרכב החומרים לבעיה ולסוג העור ולא ניתן לתת המלצה גורפת באשר לאחוז בלי לראות את הבעיה. ממליצה לפנות לרופא עור

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים