התייעצות

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

14/04/2013 | 23:26 | מאת: אורנית

שלום ד"ר אקרמן, אני בת 54 ומזה כשלושה חודשים משתמשת בסרום חומצה לקטית 10% ביום ו-15 לילה ועל זה אני שמה קרם.זה לא שינה לי כל כך, רציתי לשאול מה בנוגע לקרם\סרום של חומצה היאלרונית האם זה יעזור קצת לעורר את החיוניות של העור? כי כשאני לא משתמשת בסרומיםאלה העור לא ממש בוהק כמו שזה איתם זה קצת הבהיר לי את העור לא יותר מזה ולי נאמר שזה ירים את העור.מלבד הזרקות יש עוד משהו לפני שאת מציעה לי? תודה

15/04/2013 | 14:02 | מאת: ד"ר להבית אקרמן

הי, אני ממליצה לך להגיע לייעוץ כיוון שאני לא יכולה לדעת מה ישפר את מצב עורך מבלי לראותו. בעיקרון קרם, טוב ככל שיהיה לא יכול להעלים קמטים קיימים אלא למנוע באופן חלקי את הופעת הקמטים החדשים. חוץ מהזרקות יש הרבה טיפולים שונים בלייזר שיכולים לעשות במקום הזרקות- אבל צריך לראות

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים