מתיחת פנים ללא ניתוח

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

17/06/2012 | 10:37 | מאת: קארין

בוקר טוב,ראיתי פרסומת בעיתון לאשה של טיפול מתיחת פנים ללא ניתוח , האם יש דבר כזה ? איך עושים את זה וכמה זה עולה ?

17/06/2012 | 13:11 | מאת: ד"ר להבית אקרמן

הי, ניתן לשפר את מראה הקמטים והעור במספר שיטות בין השאר ניתוח, טיפול בהזרקות של חומרי מילוי וטיפולי לייזר. לכל אחד מהטיפולים שהזכרתי יש יתרונות וחסרונות. בעיקרון הדרך הבטוחה ביותר (וגם היעילה) לקבת מידע פרטני זה לקבוע תור לרופא אמין ומומחה בתחום. חשוב מאד לא ללכת שולל אחרי פרסומי שווא. בהחלט יש איך להשיג שיפור משמעותי בפנים גם ללא ניתוח אבל שוב, כדי לקבל יותר אינפורמציה יש להגיע לייעוץ.

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים