חומצה היאלרונית בשפתיים

דיון מתוך פורום  טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים

08/02/2019 | 07:51 | מאת: לן

ד״ר שלום, לפני כחודשיים הזרקתי חומצה היאלרונית לשפתיים ואתמול התעוררתי שחצי שפה עליונה שלי נפוחה מאוד, במהלך היום זה ירד והבוקר התעוררתי שכל השפה העליונה שלי נפוחה. האם זה יכול להיות קשור להזרקת החומצה? יש לציין שההרגשה כאילו הזריקו לי היום את החומר.. השפה קשה וטיפטיפב כןאב כשנוגעים. תודה רבה

אשמח אם תצייני את שם החומצה. תגובה מאוחרת יכולה להיות. בדרך כלל אין לזה משמעות רפואית אלה רק אסתטית.לפעמים זה קורה סביב מחלה וירלית כשהמערכת החיסונית טיפה מוחלשת. אפשר לקחת כדור אנטיאלרגי אחד ביום כמה ימים. זה בדרך כלל חולף תוך ימים ספורים. ממולץ לעדכן את הרופא המזריק.כמובן שאם זה מחמיר או לא משתפר יש לגשת לרופא המשפחה לאיפול נוסף

08/02/2019 | 19:48 | מאת: לן

היי, לא זוכרת בדיוק את שם החומצה אבל זאת החומצה הישראלית.. והלכתי לרופא משפחה, בנתיים נתן לי כדור נגד אלרגיות

מנהל פורום טיפול בקמטים ועיבוי שפתיים