שושנת יריחו או תגובה אלרגית

דיון מתוך פורום  שושנת יריחו - לשמניה

12/07/2012 | 17:03 | מאת: קטי

שלום רב. הילד בן שנה ושלושה חודשים נעקץ כנראה ולפני 3 ימים הופיע לו פצע בשוק הרגל מאוד דומה לשושנת יריחו לפי התמונות .במרכז יש שלפוחיות קטנות עם תוכן נוזלי צלול בכמות קטנה, יש 2 נקודות קטנות דומות לנמק או קילוף העור.מסביב אודם , פצע בגודל כ3 ס"מ. לא כואב ולא מגרד, הילד מרגיש מצוין. הייתי שולחת תמונה אשר רואים בה טוב מאוד את הפצע. האם זה אפשרי? האם זה יכול להיות סתם תגובה על עקיצה,כי בעבר גם היו לו פצעים אחרי עקיצות, אך שונים מהפצע הזה? אני נותנת לו בינתיים טיפול פניסטיל וגם משכה פניסטיל.

שלום קטי לפי התאור שלך מדובר ככל הנראה בעקיצות. היכן אתם גרים והאם את יודעת על מקרים של לשמניה באזור מגוריכם? בברכה

מנהל פורום שושנת יריחו - לשמניה