הרפס זוסטר ללא פצעים הגורם לסחרחורות נוראיות

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

12/08/2013 | 14:43 | מאת: ליז

שלום, אשמח להתייעץ איתך האם אתה מכיר רופא מתמחה בתחום ההרפס זוסטר שמכיר את המחלה ללא סימפטומים של הפצעים. הוירוס מטפס לי בגוף בין הרגליים לסרעפת לאוזניים הגורם לי באוזניים לימים עם סחרחורות נוראיות. הנירולוג שהלכתי אליו אמר שצריך סבלנות וזה יעבור. בנתיים חודש עם סחרחורות האם זה הגיוני . יש ימים שאני לא יכולה לצאת מהמיטה הסחרחורת כל כך נוראית ויש ימים שפחות. אשמח לדעת האם נתקלת במצב כזה והאם תוכל להמליץ לי על רופא מומחה שיוכל לתת לי תשובות יותר עמוקות לבעיה. רב תודות

סליחה על המועד המאוחר של התשובה. שנית, אין רופא אשר מתמחה בהרפס זוסטר וכפי שראית המחלה הסתיימה. צריך לזכור שהוירוס עצמו יכול לפגוע בשמיעה והן במערכת שיווי המשקל ועל כן צריך לעשות בדיקת שמיעה ובדיקת ENG על מנת לראות האם ישנה פגיעה כלשהי. בברכה ובהצלחה. ד"ר תמיר

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים