ניתוח אף

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

13/03/2013 | 19:17 | מאת: אליהו

שלום אני אחרי ניתוח אף לפני שבוע עברתי את הניתוח הורידו לי תחבושות ועדיין יש לי הפרשות של כלמיני נוזלים בליווי דם מהאף רציתי לדעת אם זה בסדר ומתי זה אמור להפסיקו. ועוד משהו אם אני שם תחבושת גזה כמו שהייתה לאחר הניתוח מתחת לאף עם הדבק זה פוגע בשינויים של התוצאה האסתטית והחלמת האף ?

שלום רב, ראשית הפרשות מהאף לאחר ניתוח אף הן תקינות. צריך לבצע שטיפות מרובות עם מי מלח ובדרך כלל זה נפסק לאחר מספר ימים. שנית בקשר לגזה בכניסה לאף אין שום מניעה מלשים אחת בדרך כלל, אך הדבר תלוי האם היה ניתוח אסטתי שכלל את הקצה של האף (nasal tip) במקרה הזה צריך להתייעץ עם הרופא/ה מנתח/ת. בברכה ובהצלחה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים