ניתוח סטפדקטומי תותב באוזן שמאל..

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

19/12/2012 | 21:50 | מאת: zosha999

שלום רב עברתי ניתוח סטפדקטומי לפני כשבועיים וחצי ואני עדיין לא שומע כלום ויש לי צליל מתמשך באוזן את הניתוח הזה עברתי גם לפני כ-5 שנים באוזן ימנית ולא זכור לי תופעה כזאת האם זה כשל בניתוח או שזה בסדר האם מישהו שעבר את הניתוח או מהרופאים יכולים להרגיע אותי תודה מראש.בבקשה דחוף

שלום רב, לאחר ניתוח של סטפדקטומי בדרך כלל שמים חומר בתעלת השמע ועל כן החומר הנ"ל יכול להפריע לשמיעה אז אין צורך בדאגה. שנית כל הרעשים שאתה שומע יכולים להיות חלק מתהליך ההחלמה. עליך לפנות לרופא שניתח אותך לפי בקשתו על מנת להיבדק אם הרעש מפריע לך מאד. בהצלחה

29/12/2012 | 23:42 | מאת: zosha999

שלום לד"ר שרון תמיר אני כבר חודש ויומיים אחרי נתוח סטפדקטומי עשיתי בדיקת שמיעה ולא חל שיפור בשמיעה.והצליל והרעש באוזן נמשך ובלילה מתגבר וקשה לי לישון.קיבלתי הפניה ל-סי טי האם יש מקום לדאגה שהניתוח לא הצליח.ברצוני לדעת חוות דעת נוספת ממך מודה לך מאוד...

שלום רב, ראשית כל לא לשמוע לאחר הניתוח זה בסדר גמור משום שיש חומר בתעלת השמע אשר אינו מאפשר שמיעה. במעקב אצל הרופא/ה המנתחת קרוב לוודאי שיוציאו חלק מהחומר הנ"ל. שנית כל בקשר לצליל באוזן או הטינטון רק לאחר הוצאת החומר יהיה ניתן לומר בדיוק מה קורה. אין סיבה עכשיו לדאגה בהצלחה

02/01/2013 | 20:40 | מאת: zosha999

לכבוד דוטור שמיר את החומר בתעלה כבר הוציאו לי לפני כשבוע וחצי ועדיין יש לי צליל מתמשך באוזן שעבר את הניתוח אבל מה שכן אני מרגיש לחץ וכאבים באוזן ומה שנורא ומפחיד זה הצליל באוזן לכן אני מודאג שיכול להיות שחלילה וחס הניתוח לא הצליח אבל אני כן מקווה שלאחר בדיקות הסיטי אני רוצה להיות רגוע ואני מבקש לדעת אם הצילום סיטי מועיל או לא...תודה..

שלום רב, ה CT יכול אכן לראות האם יש בעיה כלשהי עם הפרוטזה אשר הוכנסה בזמן הניתוח. יש להתייעץ עם הרופא המנתח בקשר לטינטון באוזן. בברכה

04/01/2013 | 15:36 | מאת: zosha999

לכבוד דוקטור שמיר שלום רב. לאחר צילומי סיטי התוצאות היו טובות אך הרופא טען שיש בעיה אחרת הוא טוען שהוא הכניס לי תותב לאוז בלי פעולה של לייזר הוא עשה את הפעולה באופן ידני ואמר שאני אחכה בסבלנות כחודשיים שלוש ואולי השמיעה תחזור והצליל יעלם ואם לא צריך לעשות ניתוח חוזר חלילה וחס שמזה אני מאוד מפחד אבקש ממך לעזור לי תודה ומה הם הסיכויים להצלחה בניתוח חוזר תודה..

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים